Sunday, May 31, 2009

cute emoticons



Untuk menggunakan Emotions diatas klik saja di icon yang sobat inginkan kemudian copy link alamatnya.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

4 komentar: on "cute emoticons"

Around Indonesia said...

Halo, sob. Thanks sudah pasang link saya, tapi kalo bisa diganti tanpa www.
Link blog sobat telah terpasang di blog saya.

Ociem said...

Link aku di add di manan kawan, ko aku gak liat..hehe Kalau Backlink gak di backlink gak bisa terindeks nantinya sobat.

bondan said...

wah emoticonya lucu2

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Post a Comment

Sobat-sobat semua sudah punya rekening virtual gak buat transaksi di internet. Kalo belum daftar di PAYPAL, Klik aja Icon dibawah Ini

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.